ΑΓΟΡΑΣΤΕ 5 ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -5€

Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Διαδικασία αλλαγής Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς. Οι επιστροφές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Η αποστολή του δέματος γίνεται αποκλειστικά με αcs courier με δική μας χρέωση για την Ελλάδα (σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής). Τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής είναι 5€ και τα χρεώνεστε με την αποστολή του νέου δέματος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε. Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με acs courier και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε την νέα παραγγελία.

Πίστωση ποσού

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νεά σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

100% Χειροποίητα προϊόντα

Ελεγμένα και πιστοποιημένα

Ειδική συσκευασία

Πλύσιμο στους 30 βαθμούς

Image

Follow Us

Image